Բաղադրամասեր՝

300 գ մսի ֆարշ

200 մլ տոմատի մածուկ

Մակարոն

Սոխ

Բուսայուղ

Սամիթ

Աղ

Սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակ՝

Մակարոնը շարել թավայի մեջ։

Աղացած մսին խառնել սոխը, աղը, պղպեղը, լցնել մակարոնների կենտրոնում։

 

Выложить в сковороду.

 

В миску выложить фарш, добавить мелко нашинкованный лук, соль и перец.

 

Хорошо перемешать начинку. Начинить гнезда фаршем.

Տոմատի մածուկին ավելացնել բուսայուղ, աղ։

Սոուսը լցնել մակարոնների վրա։

Պատրաստել միջին ուժգնության կրակի վրա 20-25 րոպե։

В миске смешать томатную пасту, соль, сахар и растительное масло.

 

Добавить томатный сок и перемешать.

 

Залить сверху гнезд томатную заливку.

 

Готовить на среднем огне 20-25 минут под крышкой.

Վերջում ավելացնել սամիթ

Гнезда с фаршем на сковороде