Բաղադրիչներ՝

Խմոր՝

420 գ ալյուր

30 գ շաքարավազ

200 մլ կաթ

30 գ կարագ

15 գ դրոժ

1 ձու

Մի պտղունց աղ

Միջուկ՝

4 նրբերշիկ

Մի փոքր չամիչ

Պատրաստման եղանակ՝

Կաթի կեսը եռացնել, ավելացնել դրոժ, շաքարավազ, 1 ճաշի գդալ ալյուր։ Խառնել։

Առանձին ամանի մեջ, մնացած կաթին ավելացնել ձու, կարագ։ Միախառնել 2 զանգվածները։ Ավելացնել մնացած ալյուրը։

Թողնել խմորը հանգստանա, հետո մասերի բաժանել։

Նրբերշիկը կտրատել, դնել խմորի մեջ, փաթաթել։

Խմորնրներին խոզուկի տեսք տալ։

Պատել ձվով ու դնել ջեռոց։